Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Apartmány Jeseníky - Ubytování Kouty (Kouty nad Desnou)

Zobrazit všechny objekty v okrese Olomouc
Apartmány Kouty naleznete ve sportovním a lyžařském areálu Kouty v obklopení krásných Jeseníků, v blízkosti areálu lázní Velké Losiny. Disponujeme zařízenými apartmány pro 2-6... zobrazit více
4 místnosti pro max 250 lidí Ubytování (pro 164 lidí)

Kontaktní údaje

Mrg. Petr Marek
mobil: 724 805 309
e- mail: marek@k3-sport.cz

Kouty nad Desnou 30, 0 - Kouty nad Desnou , okr. Olomouc
http://www.apartmany-kouty.cz/

Apartmány Kouty naleznete ve sportovním a lyžařském areálu Kouty v obklopení krásných Jeseníků, v blízkosti areálu lázní Velké Losiny. Disponujeme zařízenými apartmány pro 2-6 osob, a to s kapacitou až 164 osob. Oblíbené jsou v naší restauraci různé kulinářské speciality a pizze všech příchutí přímo z pece, dále se zde nachází stylový bar s restaurací v kabátě lyžárny z počátku minulého století.

Apartmány Kouty jsou tím pravým místem pro Vaši příští firemní či soukromou akci, teambuilding i konferencí přímo v chráněné krajinné oblasti Jeseníky, v obci Loučná nad Desnou. Špičkové vybavení zajistí hladký průběh akce a nezapomenutelné zážitky.

Služby

- Moderně vybavený areál s celoročním provozem
- 6-ti sedačková lanovka, mnoho sjezdových tratí
- Nejdelší modrá sjezdovka na Moravě
- Nejdelší sjezd na koloběžkách v ČR – délka přes 17 km
- Snowpark, večerní lyžování, běžecké tratě
- Bikepark, discgolf, in- line okruh v délce 2.5 km
- Prodejna a půjčovna sportovního vybavení, servis, testcentrum
- Wellness a lázeňské procedury za zvýhodněné ceny

Vybavení

Flipchart, Projektor, Projekční plátno, Internetové připojení v celém areálu hotelu, LCD televizor, DVD přehrávač. Rádi zprostředkujeme i další vybavení, které byste mohli potřebovat.

Ceny a popis ubytování

Nabízíme ubytování v komfortně zařízených apartmánech pro 2-6 osob s koupelnou se sprchou a sociálním zařízením, kuchyňkou se základní vybavením*, úložným prostorem pro oblečení, satelitní TV, konferenčním stolkem a kabelovým internetovým připojením. Každý apartmán má k dispozici vlastní uzamykatelnou kóji pro úschovu kol, lyží, snowboardů a podobně. V zimním období můžete v lyžárně využít vysoušeče lyžařských bot. Celkový počet míst na pevná lůžka je 82 osob, celkový počet míst s přistýlkami je 164 osob.
Bowling sport bar
pro 55 lidí Dvě bowlingové dráhy zajistí zábavu a navodí tu správnou sportovní atmosféru s barem v extravagantním stylu. Vhodné pro firemní a jiné akce, uzavřenou společnost, oslavy jak pro skupiny tak i pro jednotlivce.
Restaurace
pro 65 lidí Jedná se o luxusní restauraci, kde se v peci na dřevě připravuje 8 druhů pizzy včetně pizza chleba. Dále si zde můžete vychutnat jídla např. steak s pizza chlebem potřený olivovým olejem a bylinkami.
Bar lyžárna
pro 100 lidí Tady to žije i po skončení večerního lyžování. Budou se zde podávat chlapská jednoduchá jídla jako kotlíkový guláš , grilované vepřové koleno na černém pivu, pikantní vepřová žebírka.
Restaurant Nad Lávkou
pro 250 lidí Restaurant nabízí rychlé a kvalitní občerstvení formou bufetu v alpském stylu. Host si vybere ze široké nabídky klasické české i zahraniční kuchyně.

Najděte nás na mapě

Kouty nad Desnou 30, 0 Kouty nad Desnou


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...