Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Spa Resort Tvoršovice (Benešov)

Zobrazit všechny objekty v okrese Benešov
Přijeďte si užít Vaší firemní akci do nádherné přírody. Vychutnejte si pobyt uprostřed zeleně, ochutnejte delikatesy naší kuchyně, zahrajte si golf nebo relaxujte v našem wellness centru. Areál Spa & Wellness Konopiště je právě to vhodné místo pro realizaci Vaší firemní či jiné společenské... zobrazit více
5 místnosti pro max 350 lidí Ubytování (pro 200 lidí)

Kontaktní údaje

Jan Mareš
produkční resortu
tel 1: +420 602 121 206
tel 2: +420 317 784 040
email: j.mares@gcko.cz

Tvoršovice 27, 256 01 - Benešov , okr. Benešov
http://www.golf-konopiste.cz/

Přijeďte si užít Vaší firemní akci do nádherné přírody. Vychutnejte si pobyt uprostřed zeleně, ochutnejte delikatesy naší kuchyně, zahrajte si golf nebo relaxujte v našem wellness centru. Areál Spa & Wellness Konopiště je právě to vhodné místo pro realizaci Vaší firemní či jiné společenské akce. Resort nabízí potřebné prostory a vybavení pro firemní školení, meeting, konferenci, kongres, svatbu, vzdělávací akci či je obecně místem pro aktivní i pasivní odpočinek.
Pro Vaší akci můžete využít některou naší vybavenou konferenční místnost, největší je až pro 350 lidí, menší pro 110 lidí a ty nejmenší od 10 do 50 lidí. Každá místnost svojí variabilitou a uzpůsobením splní i ty nejnáročnější požadavky. Pro ubytování je možné využít 100 luxusních pokojů, gastronomické zážitky na Vás čekají v našich 2 restauracích a to proč k nám hlavně přijedete můžou být 2 profesionální golfové hřiště s 18-ti jamkami. Kdykoliv se pak můžete jít zregenerovat do našeho wellness centra o rozloze 2000 m2.

Služby

Během pobytu v našem resortu je pro Vás k dispozici vnitřní a venkovní bazén, vířivka, solná lázeň, Kneippův chodník, pára, sauna či solární louka. Je možno absolvovat nejrůznější zkrášlující, ozdravné či relaxační procedury jako masáže, zábaly, inhalace nebo koupele. Dále je pro klienty připravena posilovna a pro skupiny fitness sál.

Vybavení

Z technického vybavení je k dispozici interaktivní tabule, projektor, flipcharty, magnetická tabule, řečnický pult, výkonná reprosoustava, bezdrátový mikrofon, bezplatné WIFI. Další potřebné vybavení pro Vaší akci zajistíme na vyžádání.

Ceny a popis ubytování

Dvoulůžkové pokoje a apartmány se nacházejí v zámeckém hotelu a dalších čtyřech přilehlých rekonstruovaných budovách, nazývaných Creek House, Steak House, Forrest House a Garden House. Nabízejí komfortní ubytování jak pro golfové hráče, tak i pro jiné návštěvníky resortu. Jsou vybaveny stylovým nábytkem, vlastním sociálním zařízením, vanou, televizí včetně satelitu, minibarem a trezorem.
Lovecký salónek (18 m2)
pro 10 lidí Lovecký salónek má rozlohu 18 m2, díky tomu je vhodný pro menší meetingy, porady či různé schůzky. Salónek má denní osvětlení a je v něm možné umístění plátna či flipchartu. Prostor má přístup na terasu.
Salonek č.1 (34 m2)
pro 30 lidí Salónek je vzhledem ke své rozloze vhodný pro menší meetingy a workshopy. Místnost má denní osvětlení a je možné umístění plátna či flipchartu. Možné pronajmout i jako zázemí Radeckého sálu.
Arkýřový salonek (80 m2)
pro 65 lidí Sál má rozlohu 80 m2 a je umístěn ve 2. patře hlavní budovy. Prostor je osvětlen denním světlem a je vhodný pro školení a workshopy menších skupin. Sál má přístup na terasu společnou s Radeckým sálem, s kterým je propojen také dveřmi.
Radecký sál (135 m2)
pro 110 lidí Sál má rozlohu 135 m2 a je umístěn v 2.patře hlavní budovy areálu. Prostor je osvětlen denním světlem a je vhodný pro školení, workshopy aj. Dispozice sálu do „L“ umožňuje široké možnosti uspořádání zasedacího pořádku a také rozdělení prostoru na dva se samostatným vstupem. K dispozici je přístup na terasu.
Kongresový sál (400 m2)
pro 350 lidí Kongresový sál umožňuje díky svým vysokým stropům všestranné využití ( jak pro firemní prezentaci, tak popř. taneční vystoupení). Vstup do sálu je skrze předsálí o rozloze 72 m2 . Sál je vybaven klimatizací, dobrou akustikou a je možné ho během několika minut rozdělit akustickou stěnou na dva menší sály.

Najděte nás na mapě

Tvoršovice 27, 256 01 Benešov


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...