Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Masarykova kolej - mezinárodní kongresové zázemí na Praze 6


Kde blízko u letiště, ale zároveň už skoro v centru, najdete ideální prostory pro všechny typy školení a větších konferencí?  Je to právě u nás na Masarykově koleji v Praze-6 Dejvicích. Není to jen jeden kvalitně vybavený kongresový sál, jsou to i učebny, salónky, galerie, kanceláře a další prostory pro Vaší firemní akci. Vše je doplněno gastronomickými službami v Akademické restauraci. Samozřejmostí je i parkoviště, ubytování či např. catering během Vaší akce.
 

Realizace malých i mezinárodních akcí

Zajistíme organizaci a vybavení podle vašich přání včetně cateringových služeb.. O vaše pohodlí se postará náš profesionální personál. Ceny pronájmů vycházejí z časových požadavků na délku pronájmu. Není se však třeba obávat vysokých cen pronájmu, i když naše kvalita je neustále rostoucí. Kde jinde tedy realizovat akci, s gastronomií a ubytováním, když se budete sjíždět z více míst. U nás to máte všude kousek, ať už na Pražský hrad, do centra či na letiště.
 

Jaké máme pro Vás vybavení?

Důvod k tomu, že nás vyhledává stále více firem a organizací vyhledává, je jednoduchý. Máme vše u nás přehledně zařízení. Chcete denní světlo na akci nebo udělat konferenci se speciálními světelnými efekty, i to je možné. Jistě na Vaší akci budou i zahraniční účastníci, v tom případě zajístíme překladatelské služby. Ozvučení a další služby samozřejmostí.

 

Potřebujete se u nás ubytovat?

I to je možné. Jedno až dvoulůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím, apartmány, vícelůžkové apartmány, telefon, TV, internet. V ceně ubytování je zahrnuta snídaně formou bufetu.
Komplex je vybaven elektronicky střeženým parkovištěm.

 


Více informací najdete zde:
https://www.suz.cvut.cz/cz


přidáno 2024.01.25 12:54:04

Načítám, prosím vydržte...