Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Moderní salonky, sály, učebny na jediném místě v Praze


Ať už plánujete libovolný typ akce v Praze, můžou Vám krásně posloužit naše salónky, sály, učebny a ostatní např. venkovní prostory v Praze 4 v naší administrativní budově. Máme u nás takové místnosti, které zabezpečí jak velký kongres, tak i menší sportovní událost, např. turnaj v badmintonu. O vše se postará dobře vyškolený personál. Prostory našeho konferenčního centra jsou variabilně propojitelné, aby dokázaly zajistit menší i větší firemní setkání.  Naše restaurace Columna se postará o Váš catetering. Tato restaurace je svými návštěvníky hodnocená velmi kladně především proto, že na její servírované pokrmy je vždy spolehnutí. 
 

Co všechno u nás dostanete?

Kromě nabídky světové kuchyně, je zde možnost využít i kompletní technické zajištění Vaší akce. To vše v příjemném prostředí, kde platí náš host je náš pán. Díky zkušenostem s již mnoha proběhlých akcemi, dokážeme i vše pro Vás zajistit na velmi vysoké úrovni. Rozhodující je zejména to, aby bylo vše dokonalé od A do Z. Neradi totiž slyšíme stížnosti a proto jim předcházíme kvalitou, ať už je to správné ozvučení nebo osvětlení Vaší akce. Často se naše prostory naplní úplně celé, a to jak při velké konferenci, tak i hudebním koncertu, kdy k nám můžeme dostat skoro 1000 lidí.

Vybavení a jaké salonky u nás najdete?

Pro účely pořádání velkých kongresových akcí máme k dispozici kongresovou halu, pro větší semináře a školení ideálně poslouží kongresový sál a pro menší jednání máme připraveny 3 salónky. Všechny místnosti jsou vybaveny klimatizací, wifi a veškerou technikou - audiosystém BOSE, data projektor, plátno, TV LCD, DVD, TV SAT, ozvučení prostor s vlastní audio projekcí, bezdrátové mikrofony, flipchart Naše budova mimo jiné disponuje restaurací Columna, lze využít i úzce spjatou kavárnu Café Columna.



Všechno potřebné v naší prezentaci viz:

https://www.konferencniprostory.info/1127/konferencni-prostory-columna-praha

 


přidáno 2024.01.25 23:29:39

Načítám, prosím vydržte...