Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Konferenční prostory v moderní administrativní budově - Nové Butovice



Moderní konferenční centrum v administrativní lokalitě Prahy 5

Hledáte-li vhodné prostory pro realizaci Vašeho školení či konference, zkuste poznat naše Aspira Business Centre v Nových Butovicích. Místo je velmi dobře dostupné, jak autem, tak se k nám můžete snadno dostat metrem či autobusem. Autem se k nám dostanete velmi snadno z centra Prahy, tak i letiště nebo městského okruhu. Pojďte si u nás zrealizovat úspěšný meeeting a udělat důležité kroky k vylepšení Vaší firemní kultury.

Realizace všech typů firemní akcí

Nabízíme vhodné prostory pro realizaci Vašeho školení či jednání v menší místnosti pro 1-12 osob, ale i možnost realizace velkých firemní akcí v kongresovém sálu pro 80 osob.
Prostory konferenčního centra jsou plně vybavené, najdete zde např. promítací plátno, řečnický pult, ozvučovací techniku apod. Ceny za pronájem jsou rozumné a odpovídají kvalitě našeho centra. 

 

Doplňkové zázemí pro Vaší akci

Rádi pro Vás zajistíme potřebné pohoštění pro Vaší akci od renomované společnosti Zátiší group. Navštívit můžete obchodní prostory nebo různé nabízené služby v okolí našeho centra. Jsou zde restaurace, kavárny apod.

 

 


přidáno 2023.06.28 22:49:32

Načítám, prosím vydržte...