Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Dobrá chata - rodinný hotel na Šumavě


Hotel Dobrá chata byl vůbec prvním, turisty obývaným objektem v lokalitě Zadov-Churáňov na Šumavě. Přes 90 let je oblíbeným místem k celoroční rekreaci v této lokalitě s nádhernou, panenskou přírodou Národního parku s nepřebernými sportovními a turistickými zážitky v lyžařském centru Zadov. Ubytovat se můžete ve 14. pokojích, které jsou různých velikostí a nabízejí kouzelné výhledy do okolní přírody. Až 54 hostů tak může na hotelu zažít neopakovatelné chvíle v náručí Klostermannovy Šumavy.

Pro děti je připravena nová dětská herna a venkovní hřiště s houpačkou a pískovištěm. Masáže a sauna vám umožní na chvíli zapomenout na všednosti a dopřejí vám hlubokou relaxaci, umocněnou nostalgií tohoto místa. Stylová horská restaurace je vybavena ručně vyráběným nábytkem s tradicí již od roku 1930. Pojme až 90 hostů, kteří mohou ochutnat šumavské speciality. Domácí kuchyně klade důraz na čerstvost potravin a bohatě využívá regionální suroviny.

Pokud hledáte prostor pro firemní a rodinná setkání v reprezentativním prostředí šumavské přírody, najdete jej na Dobré chatě. K dispozici je salónek o velikosti 45 m2 s kapacitou 50 osob.Na Dobré chatě si každý přijde na své. Hledáte místo pro rodinnou dovolenou s dětmi? Nebo si chcete v klidu odpočinout od běžných starostí? Chcete uspořádat meeting, školení, svatbu? Jste učitel a hledáte místo pro sportovní či adaptační kurz s vaší třídou? Jste trenér a chcete se svými svěřenci uspořádat lyžařské či cyklistické soustředění?

Dobrá chata je tady pro vás...

Pro bližší informace navštivte www.dobrachata.cz, popř. kontaktujte chata@dobrachata.cz, pro firemní akce event@vimperk-vodnik.cz , inspirovat se můžete také na www.meetings.cz


přidáno 2023.07.24 17:02:22

Načítám, prosím vydržte...