Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

fabrika hotel (Humpolec)

Zobrazit všechny objekty v okrese Pelhřimov
Pokud hledáte moderní a neotřelý styl architektury, kvalitu a profesionalitu poskytovaných služeb a příjemné prostředí Vysočiny, tak je designový fabrika hotel přímo pro Vás. Díky své poloze v srdci České republiky je ideálním místem pro firemní a společenská setkání. Našim hostům nabízíme... zobrazit více
6 místnosti pro max 180 lidí

Kontaktní údaje

Hana Piklová
Sales Manager
GSM: +420 724 38 16 37
tel.: +420 565 30 20 22
email: hana.piklova@fabrikahotel.cz

Recepce hotelu s 24 hodinovým provozem
GSM: +420 601 591 070
tel.: +420 565 30 20 10
email: recepce@fabrikahotel.cz

Školní 511, 396 01 - Humpolec , okr. Pelhřimov
http://fabrikahotel.cz

Pokud hledáte moderní a neotřelý styl architektury, kvalitu a profesionalitu poskytovaných služeb a příjemné prostředí Vysočiny, tak je designový fabrika hotel přímo pro Vás. Díky své poloze v srdci České republiky je ideálním místem pro firemní a společenská setkání. Našim hostům nabízíme pronájem konferenčních prostor s kapacitou 180 míst. Konferenční sály jsou plně klimatizovány a vybaveny moderní audiovizuální a prezentační technikou. Nabízíme i gastronomický servis, technickou podporu během akce, doplňkové a teambuildingové akce. Samozřejmostí je nezávazná a bezplatná kalkulace, poradenství a konzultace na míru každému požadavku klienta.

Služby

Služby pro hosty fabrika hotelu: bezbariérový přístup do všech částí hotelu, Wi-Fi v celém areálu zdarma, parkování v podzemních garážích nebo na venkovním uzamykatelném parkovišti, wellness, fitness, masáže, doplňkové aktivity, praní a žehlení prádla, služby recepce 24 hodin denně, sekretářské služby (kopírování, tisk), drobný prodej na recepci hotelu, hlídání dětí, hotelový transfer.

Vybavení

Vybavení konferenčních sálů fabrika hotelu: dataprojektor a plátno, elektricky ovládané žaluzie, připojení: 1x VGA, 1x Composite Video, 1x Jack 3,5 mm, 1x digital audio, sdílení obrazu a zvuku mezi všemi sály, wi-fi připojení, flipchart, papíry, fixy, poznámkové bloky a tužky, sály jsou plně klimatizovány a nadstandardně prosvětleny denním světlem (francouzská okna).
Doplňkové konferenční služby: řečnický pult, 1x notebook HP + prezenter, 3x bezdrátový mikrofon Sennheiser, taneční parket

Ceny a popis ubytování

Fabrika hotel disponuje 19 luxusně zařízenými pokoji, včetně pokoje pro handicapované. Ve všech pokojích je kladen důraz na vysoký standard a originální design. Každý pokoj disponuje vlastní koupelnou, minibarem, trezorem, LED televizorem, nábytkem vyrobeným na míru, přestavitelnými lůžky a vysokorychlostním WiFi připojením zdarma. Pro zachování soukromí hostů je přístup do pokojů možný pouze prostřednictvím bezpečnostní elektronické karty. Všechny prostory fabrika hotelu jsou bezbariérové a nekuřácké.
Salonek restaurace (40 m2)
pro 30 lidí Salonek restaurace je plnohodnotný konferenční sál s veškerým audiovizuálním vybavením. Nachází se v přízemí hotelu, je oddělený od restaurace skleněnými dveřmi, které poskytují naprosté soukromí.
fabrika club (80 m2)
pro 30 lidí Fabrika club je možné využít jako plnohodnotný konferenční sál s veškerým audiovizuálním vybavením. Do clubu se vstupuje vedle vchodu do hotelu a díky tomu poskytuje návštěvníkům maximální soukromí.
Sál Mahler (100 m2)
pro 60 lidí Sál Mahler je samostatný konferenční sál s vlastním vstupem. Od vedlejšího sálu Malý Hliník ho dělí mobilní akustická stěna, kterou lze velmi jednoduše demontovat a kapacitu sálu tak navýšit.
Sál Orlík (100 m2)
pro 60 lidí Sál Orlík je samostatný konferenční sál s vlastním vstupem. Od vedlejšího sálu je oddělen mobilní příčkou, kterou lze snadno demontovat, čímž vzniká zajímavá možnost jeho propojení se sálem Hliník.
Sál Malý Hliník (140 m2)
pro 100 lidí Sál Malý Hliník je konferenční prostor, který vznikne rozdělením sálu Hliník akustickou mobilní stěnou a vytvoří se tak zcela samostatný plnohodnotně vybavený konferenční sál s vlastním vstupem.
Sál Hliník (240 m2)
pro 180 lidí Hliník je největším sálem s dvěma vlastními vstupy. Lze jej operativně rozdělit na dva samostatné sály. Na tento sál navazuje coffee break zóna s vlastním barem a vybavením pro servírování jídel.

Najděte nás na mapě

Školní 511, 396 01 Humpolec


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...