Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Riegrova 51 (České Budějovice)

Zobrazit všechny objekty v okrese České Budějovice
Riegrova 51 je místem s duší a atmosférou, kde se bude líbit vám i vašim návštěvníkům či klientům. Prostor bývalé továrny na klobouky , který jsme zútulnili a zmodernizovali, aby odpovídal požadavkům našich zákazníků, může posloužit jako skvělé místo pro vaši akci - ať už chystáte konferenci,... zobrazit více
4 místnosti pro max 150 lidí

Kontaktní údaje

Iveta Márovcová,
pronajem@riegrova51.cz
+420 724 172 597

Riegrova 51, 370 01 - České Budějovice , okr. České Budějovice
http://www.riegrova51.cz

Riegrova 51 je místem s duší a atmosférou, kde se bude líbit vám i vašim návštěvníkům či klientům. Prostor bývalé továrny na klobouky, který jsme zútulnili a zmodernizovali, aby odpovídal požadavkům našich zákazníků, může posloužit jako skvělé místo pro vaši akci - ať už chystáte konferenci, školení, rodinnou oslavu nebo se potřebujete setkat v úzkém kruhu několika osob. K dispozici je několik přednáškových sálů i zasedacích místností, technika je v ceně nájmu. Po celou dobu konání akce vám budeme k ruce a uděláme maximum pro to, abyste byli spokojení vy i vaši zákazníci. Rádi vám pomůžeme i s propagací akce, případně s její organizací na místě. Pokud potřebujete catering, s radostí pro vás připravíme nabídku. A pokud máte svého dodavatele, není to problém.  

Služby

Rádi pro vaši akci obstaráme catering - ať už potřebujete snídani, coffee break nebo kompletní raut. K dispozici je vám vybavená kuchyňka, kterou můžete dle potřeby využít. Budova má k dispozici parkovací dvůr, kde je možné po domluvě zajistit parkování pro organizátory, případně je možné parkovat v ulici před domem. Jsme schopni také zajistit kompletní kancelářský servis - tisk, kopírování, skenování, laminování apod.

Vybavení

K dispozici je klasické technické vybavení k promítání - tedy projektor i plátno. Zároveň jsme schopni zajistit ozvučení pomocí klasického i hlavového mikrofonu. Samozřejmostí je flipchart. Veškeré vybavení je v ceně nájmu.

Pro potřeby vlastního cateringu je k dispozici kuchyňka nebo barový pult s tekoucí vodou, myčkou, lednicí, rychlovarnou konvicí a dle potřeby také kávovarem.

sál Galerie (250 m2)
pro 150 lidí 600.00 Kč/h Tento prostorný sál poskytne veškeré pohodlí i zázemí pro konference, večírky ale i jarmark nebo swap. Dříve kloboukářská výrobna, dnes reprezentativní prostor pro všechny druhy akcí. Galerie je světlý prostorný sál. Všechny její možnosti oceníte hlavně při větších akcích. V případě potřeby je možné ji rozšířit i o prostor Klubovny, který můžete využít jako zázemí pro pořadatele.
sál Kavárna (105 m2)
pro 50 lidí 600.00 Kč/h Prožijte tu svůj narozeninový den, přivítejte významné zákazníky nebo uspořádejte přednášku. Vše, co potřebujete, máte v naše sálu Kavárna na jednom místě. Kavárenská atmosféra dodá akci tu správnou atmosféru. Jen si to představte – tlumené osvětlení, naladěný klavír, bar s kávou a občerstvením a spokojení hosté.
sál Klubovna
pro 20 lidí 400.00 Kč/h Větší zasedačka nebo malý přednáškový sál? To vše by se dalo říci o našem prostoru Klubovna. Kapacita pro přibližně 20 osob je ideální pro školení zaměstnanců nebo k pořádání menších workshopů. Prostor Klubovny je sice menší, ale o to osobitější a útulnější. Koberec, dostatek denního světla a originální kresba na stěně jsou největšími přednostmi.
Zasedací místnosti v R51
pro 20 lidí 150.00 Kč/h V budově je k dispozici několik zasedacích místností, které se hodí jak pro setkání ve dvou, tak i větší setkání pro 20 osob. Cena se liší dle počtů účastníků. V ceně pronájmu je veškerá technika - jak promítací, tak zvuková.

Najděte nás na mapě

Riegrova 51, 370 01 České Budějovice


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...