Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Hotel Veronika*** (Ostrava)

Zobrazit všechny objekty v okrese Ostrava-město
Hotel Veronika***  se nachází v centru městského obvodu Ostravy–Vítkovic v unikátní historické cihlové zástavbě z konce 19. století. Výborná dostupnost městské hromadné dopravy umožňuje snadné cestování po celé Ostravě. Do centra města se dostanete za pouhých 10 minut MHD. Za budovou hotelu... zobrazit více
14 místnosti pro max 57 lidí

Kontaktní údaje

Externí a interní školící prostory
recepce@hotelveronika.cz
Tel: +420 597 582 100
Gsm: +420 606 750 924

Mírové náměstí 519/3d 0, 703 00 - Ostrava , okr. Ostrava-město
http://www.hotelveronika.cz/konferencni-prostory/

Hotel Veronika*** se nachází v centru městského obvodu Ostravy–Vítkovic v unikátní historické cihlové zástavbě z konce 19. století. Výborná dostupnost městské hromadné dopravy umožňuje snadné cestování po celé Ostravě. Do centra města se dostanete za pouhých 10 minut MHD. Za budovou hotelu se nachází spousta míst veřejného, bezplatného parkování. Před budovou parkovací místo pro autobus.

Díky své výborné dopravní dostupnosti, je hotel Veronika skvělým výchozím bodem pro pracovní návštěvu Ostravy, pro objevování krás kraje s hornicko- průmyslovou minulostí a také k návštěvě kulturních a sportovních akcí.

Provozní doba hotelu je nepřetržitá. Kapacita 123 lůžek v 56 pokojích, které mají výhled na náměstí či do dvora, ve druhém a třetím patře bez výtahu.

Cenově dostupné pokoje jsou nabízeny v typech Lux či Standard s 1 až 4 lůžky, včetně sociálního zařízení, je možné i využití přistýlky. LCD televizory jsou umístěny na všech pokojích. V osmi pokojích typu Standard jsou k dispozici zařízené kuchyňky.

V hotelu naleznete i plně vybavenou sportovní místnost. Všechny pokoje jsou skvěle pokryty wi-fi sítí.  

Skvělou snídani od 7 hodin do 9:30 nabízí soukromá restaurace club Veronika, ale i denní menu a večeře ve všední dny od 11 do 22 hodin. 

Školící prostory se nacházejí na ulici Kotkova a jsou od hotelu vzdáleny cca 200 metrů. K dispozici malé občerstvení i zajištěni cateringu.

Služby

Sportovní místnost, masáže v budově, externí školící prostory, restaurace.

Vybavení

LCD televizory, sociální zařízení na pokoji, trezory, fény, kuchyňky, přistýlka.

Ceny a popis ubytování

Provozní doba hotelu je nepřetržitá. Kapacita 123 lůžek v 56 pokojích, které mají výhled na náměstí či do dvora, ve druhém a třetím patře bez výtahu.
Cenově dostupné pokoje jsou nabízeny v typech Lux či Standard s 1 až 4 lůžky, včetně sociálního zařízení, je možné i využití přistýlky. LCD televizory jsou umístěny na všech pokojích. V osmi pokojích typu Standard jsou k dispozici zařízené kuchyňky.
Učebna č. 1 - Školící centrum 3D
pro 7 lidí Výuka CAD programů včetně možnosti tisku 3D modelů. Cena za tisk 3D modelů bude dohodnuta individuálně dle parametrů modelů. Software – Solid Edge, AutoCAD. Interaktivní tabule včetně integrovaného projektoru, PC pro studenty a lektora.
Učebna č. 6 - Digitální jazyková laboratoř
pro 15 lidí Speciální učebna pro výuku jazyků Symposium Live verze 2. Interaktivní tabule včetně integrovaného projektoru, multimediální PC pro výuku jazyků pro lektora a PC pro studenty.
Učebna č. 7
pro 15 lidí Standardní učebna s uspořádáním do U. Interaktivní tabule včetně integrovaného projektoru, PC pro lektora.
Učebna č. 4 - IT učebna
pro 16 lidí Speciální učebna pro IT výuku - virtuální software pro výuku Office 2003, 2007, 2010, 2013 a MS Project. Interaktivní tabule včetně integrovaného projektoru, PC pro lektora + PC pro studenty, tiskárna.
Učebna č. 11 - Digitální jazyková laboratoř
pro 17 lidí Speciální učebna pro výuku jazyků Symposium Live verze 2. Interaktivní tabule včetně integrovaného projektoru, multimediální PC pro výuku jazyků pro lektora a PC pro studenty.
Učebna č. 3 - Digitální jazyková laboratoř
pro 19 lidí Speciální učebna pro výuku jazyků Symposium Live verze 2. Interaktivní tabule včetně integrovaného projektoru, multimediální PC pro výuku jazyků pro lektora a PC pro studenty.
Učebna č. 8
pro 19 lidí Standardní učebna s školním uspořádáním. Interaktivní tabule včetně integrovaného projektoru, PC pro lektora.
Učebna č. 2
pro 21 lidí Standardní učebna s uspořádáním do U. Interaktivní tabule včetně integrovaného projektoru, PC pro lektora.
Učebna č. 12
pro 21 lidí Standardní učebna s uspořádáním do U. Interaktivní tabule včetně integrovaného projektoru, PC pro lektora.
Učebna č. 9
pro 22 lidí Standardní učebna s školním uspořádáním. Interaktivní tabule včetně integrovaného projektoru, PC pro lektora.
Učebna č. 14
pro 31 lidí Standardní učebna s školním uspořádáním. Audiovizuální technika, dataprojektor, plátno, DVD, video.
Učebna č. 10
pro 36 lidí Standardní učebna s školním uspořádáním. Interaktivní tabule včetně integrovaného projektoru, PC pro lektora.
Učebna č. 5
pro 37 lidí Standardní učebna s školním uspořádáním. Interaktivní tabule včetně integrovaného projektoru, PC pro lektora.
Propojení učeben č. 9 a č. 10
pro 57 lidí Standardní učebna s školním uspořádáním. Interaktivní tabule včetně integrovaného projektoru, PC pro lektora.

Najděte nás na mapě

Mírové náměstí 519/3d 0, 703 00 Ostrava


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...