Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Beskyd Hotel Trojanovice (Trojanovice)

Zobrazit všechny objekty v okrese Nový Jičín
Beskyd Hotel Trojanovice se nachází v centru obce Trojanovice nedaleko sedačkové lanovky na Pustevny, které jsou atraktivním turistickým místem Moravskoslezských Beskyd. Pro svůj aktivní odpočinek zde naleznete celou řadu turistických cest, cyklotras i jiných možností volnočasových aktivit.... zobrazit více
2 místnosti pro max 300 lidí Ubytování (pro 95 lidí)

Kontaktní údaje

Michaela Galíková
E-mail: info@beskydtrojanovice.cz
Tel: +420608115117

Trojanovice 700, 744 01 - Trojanovice , okr. Nový Jičín
http://www.beskydtrojanovice.cz

Beskyd Hotel Trojanovice se nachází v centru obce Trojanovice nedaleko sedačkové lanovky na Pustevny, které jsou atraktivním turistickým místem Moravskoslezských Beskyd. Pro svůj aktivní odpočinek zde naleznete celou řadu turistických cest, cyklotras i jiných možností volnočasových aktivit.

Beskyd Hotel Trojanovice nabízí, kromě ubytování za příjemné ceny (celkem 95 lůžek) a restauracepronájem konferenčních prostor.

Pronajmout si u nás můžete velký konferenční sál s kapacitou až 300 míst s pódiem, který je oddělený od hotelové restaurace. Pro menší akce je k dispozici salonek s kapacitou 45 míst. K dispozici je vysokorychlostní bezdrátové připojení k internetu (wi-fi). Hotel s kvalitní českou kuchyní pro vás připraví "občerstvení" dle vašich požadavků a potřeb. Jsme schopni zajistit společenské a pracovní večírky, teambuildingy, školení, semináře, kongresy, rauty pro firmy a domácnosti, promoce a svatby. 

Poloha hotelu na úpatí Beskyd vytváří skvělé podmínky pro spojení pracovních aktivit se sportovními aktivitami a pobytem v přírodě.

Služby

Parkování zdarma před hotelem i v jeho těsné blízkosti, naleznete zde dostatek parkovacích míst. Komplexní zajištění stravování od coffee-breaků, rautů, slavnostních hostin, banketů až po grilovací párty. Vašim požadavkům přizpůsobíme také provozní dobu naší restaurace.

Vybavení

K dispozici je vysokorychlostní bezdrátové připojení k internetu (wi-fi), možnost využití audiovizuální techniky a dalšího vybavení dle vašich individuálních požadavků.

Ceny a popis ubytování

Ubytovací kapacitu tvoří dvou až šestilůžkové pokoje, které mají vlastní nebo společné sociální zázemí.
Salonek
pro 45 lidí V případě většího počtu účastníků vaší akce, je možnost dohodnout k dispozici společenský sál i salónek zcela ZDARMA! Všem klientům se věnujeme individuálně s cílem maximálně vyjít vstříc jejich požadavkům, a to za velmi přijatelné ceny.
Velký konferenční sál
pro 300 lidí Samozřejmostí je vysokorychlostní bezdrátové připojení k internetu (wi-fi) a možnost využít audiovizuální techniky a dalšího vybavení dle vašich individuálních požadavků.

Najděte nás na mapě

Trojanovice 700, 744 01 Trojanovice


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...