Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Radonická Beseda (Radonice)

Zobrazit všechny objekty v okrese Praha-východ
Vybavený  víceúčelový sál  s pódiem, do kterého se ve variantě "divadlo" pohodlně usadí až 200 osob , nabízí ke konání firemních akcí  restaurace Radonická beseda . Nachází se v obci Radonice v okrese Praha - východ a k vaší konferenci, meetingu,školení či jakékoliv společenské akci vám kromě... zobrazit více
0 místnosti pro max lidí

Kontaktní údaje

tel: 776621275,
email: Madla@radonickabeseda.cz
tel: 776186664
email: sisa@radonickabeseda.cz

V Uličce 3, 250 73 - Radonice , okr. Praha-východ
http://www.radonickabeseda.cz

Vybavený víceúčelový sál s pódiem, do kterého se ve variantě "divadlo" pohodlně usadí až 200 osob, nabízí ke konání firemních akcí restaurace Radonická beseda. Nachází se v obci Radonice v okrese Praha - východ a k vaší konferenci, meetingu,školení či jakékoliv společenské akci vám kromě moderní konferenční techniky nabídne i občerstvení z vyhlášené kuchyně a další služby přímo na míru. V  dostupné blízkosti se nachází badmintonová hala, tenisové kurty, beach volejbalové, nohejbalové a fotbalové hřistě, jízdárna, cyklostezka, rodinný park Amerika a Zoo park. Prostor je tedy ideální spojit s jakoukoliv sportovní akcí, či dětským dnem. Celý prostor má bezbariérový přístup, skvělé zázemí, prostorné parkoviště a letní zahrádku.

Radonice jsou klidná obec kousíček od Prahy. Nachází se v blízkosti dálnice D10, zhruba 5 minut jízdy autem od severovýchodního sjezdu z Pražského okruhu.Výhodou je dobrá dostupnost také MHD.

Najděte nás na mapě

V Uličce 3, 250 73 Radonice


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...