Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Holos Centrum (Opava-Vlaštovičky)

Zobrazit všechny objekty v okrese Opava
Jsme nezisková organizace, která poskytuje služby v oblasti osobního rozvoje, pomáhá lidem v krizových životních situacích a organizuje celou řadu vzdělávacích, osvětových i volnočasových aktivit. Abychom to vše mohli realizovat, vytvořili jsme Holos Centrum, které je nyní místem kulturním,... zobrazit více
4 místnosti pro max 50 lidí Ubytování (pro 10 lidí)

Kontaktní údaje

tel: 607 794 757, vana@holos.cz

Marie Dolanské 12, 746 01 - Opava-Vlaštovičky , okr. Opava
https://holoscentrum.cz

Jsme nezisková organizace, která poskytuje služby v oblasti osobního rozvoje, pomáhá lidem v krizových životních situacích a organizuje celou řadu vzdělávacích, osvětových i volnočasových aktivit. Abychom to vše mohli realizovat, vytvořili jsme Holos Centrum, které je nyní místem kulturním, společenským i terapeutickým.

Rádi naše prostory ve volné časy nabídneme k pronájmu i pro vaše akce, případně vám akci u nás pomůžeme uspořádat s našimi lektory. Můžeme nabídnout různé sebepoznávací i terapeutické techniky, výtvarný ateliér, tvorbu keramiky a mnoho dalšího. Je u nás domácí provoz, proto papuče s sebou! (Nebo půjčíme.) Prostory jsou vhodné pro školení, semináře, workshopy, konference či teambuildingové aktivity. 

Služby

Nabízíme prostory k pronájmu již od jedné hodiny. Rádi vám nabídneme náš tým lektorů k vytvoření tvořivé či seberozvojové akce pro vás na míru. Vždy je možné využít naší kuchyně - rádi vám připravíme občerstvení - coffee break, nebo si jej můžete připravit sami. Máme výbornou kávu! Můžete využít také nabídky dovážených obědů - klasické české kuchyně i vegetariánských jídel.

Vybavení

Najdete u nás všechno potřebné vybavení pro nejrůznější typy akcí. Na sezení nebo ležení máme židle, matrace, deky, polštářky nebo taburetky. Pro vaše prezentace máme projektory, plátna, flipcharty i ozvučení. Pro tvořivé akce máme ateliér s výtvarnými potřebami. Jako zázemí vám poslouží kuchyň s jídelnou.

Ceny a popis ubytování

Rádi vás také ubytujeme - ve dvou a třílůžkových pokojích máme celkem 10 lůžek, koupelny jsou společné. Připravujeme pak dva apartmány, které budou mít vlastní kuchyňku i koupelnu. Větší skupiny někdy využívají možnosti spaní na matraci ve vlastním spacáku, i to je možné.
Hlavní sál (84 m2)
pro 50 lidí 400.00 Kč/h 3 200.00 Kč / den Hlavní sál má kapacitu 50 osob v divadelním uspořádání, k dispozici výkonný dataprojektor i ozvučení. K zapůjčení jsou také matrace, přehozy, deky, taburetky pro nejrůznější typy akcí.
Malý sál (42 m2)
pro 25 lidí 200.00 Kč/h 1 600.00 Kč / den Malý sál s kapacitou cca 25 osob na židlích či cca 10 matrací. Je zde možné zapůjčení dataprojektoru, ozvučení či flipchartu. Vhodné třeba pro školení, cvičení jógy, přednášku nebo workshop.
Ateliér (35 m2)
pro 20 lidí 200.00 Kč/h 1 600.00 Kč / den Náš ateliér má kapacitu 20 osob kolem pracovního stolu pro výtvarné techniky i keramickou tvorbu. Keramiku vám v naší peci i vypálíme. Široké dveře do zahrady vám umožní být v kontaktu s přírodou i v interiéru.
Salónek (28 m2)
pro 8 lidí 180.00 Kč/h 1 400.00 Kč / den Salónek vhodný pro schůzky s kolegy či klienty. Budete se zde cítit jako doma.

Najděte nás na mapě

Marie Dolanské 12, 746 01 Opava-Vlaštovičky


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...