Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Mo-Cha (Brno)

Zobrazit všechny objekty v okrese Brno-město
Zdravíme Vás v Mo-Cha,  jsme nově otevřený Co-work a konferenční prostor uzpůsobený práci moderního člověka. V našich prostorách najdete Co-work centrum, konferenční a meetingové místnosti různých velikostí (od 10 do 120 lidí), dvě zahrádky s jednou terasou, kavárnu, a nebo také vinný... zobrazit více
6 místnosti pro max 400 lidí

Kontaktní údaje

Kateřina Adamíková
+420 727875378‬
recepce@mo-cha.cz

Křížkovského 489/47a, 603 00 - Brno , okr. Brno-město
http://mo-cha.cz

Zdravíme Vás v Mo-Cha, 

jsme nově otevřený Co-work a konferenční prostor uzpůsobený práci moderního člověka. V našich prostorách najdete Co-work centrum, konferenční a meetingové místnosti různých velikostí (od 10 do 120 lidí), dvě zahrádky s jednou terasou, kavárnu, a nebo také vinný sklípek. A jako bonus u nás bez problémů zaparkujete.

Všechny naše prostory jsou moderně vybaveny vším, co ke své práci můžete potřebovat ať už jako jednotlivec, nebo jako tým lidí. 

Samozřejmostí je i možnost využití služeb recepce, samoobslužné kuchyňky a kavárny. 

Vybavení

Mo-Cha je vybavena veškerou moderní elektronikou, kterou ke své události můžete potřebovat. Samozřejmostí je tedy možnost využití tiskárny, projektorů, velkoformátových televizí, vybavení pro konferenční hovory, nebo třeba kavárny a vinného sklípku.
Meeting room 1 (46 m2)
pro 12 lidí 600.00 Kč/h Druhá konferenční místnost s výhledem do atria, vybavená technologií pro pořádání konferenčních hovorů.
Meeting room 2 (55 m2)
pro 20 lidí 800.00 Kč/h Krásná místnost naší sdílené knihovny, je zároveň uzpůsobena pro Vaše jednání. V jejím vybavení naleznete vše co můžete potřebovat.
Kuželkárna (163 m2)
pro 120 lidí 4 200.00 Kč/h 30 000.00 Kč / den Skutečná perla našeho centra, hledáte prostor pro až 120 sedících lidí? Prostor vybavený tou nejmodernější elektronikou? Prostor s možností uspořádání přednášky, vernisáže, projekce cestopisu, velkého workshopu, nebo třeba svatby? Tak je tu pro Vás naše kuželkárna, tato místnost odkazuje na její historické využití, které do dnes připomíná renovovaný organizační kuželkový stroj.
Atrium (46 m2)
pro 14 lidí 500.00 Kč/h Atrium určené pro odpočinek, nebo jednání v netradičním prostředu. Tento prostor spojuje Meeting room 1 a 2, čímž krásně dotváří prostor pro umístění například kateringu, nebo vytvoření odpočinkového místa. Kapacita 14 lidí je osoby sedící, pokud si budete přát prostor pouze pro stání, pohodlně se do atria vejde i 30 osob.
Vinárna (80 m2)
pro 24 lidí 1 500.00 Kč/h 12 000.00 Kč / den Netradiční prostor našeho Co-work centra, tím je Vinárna odkazujicí na historické využití našeho objektu. Vhodné pro uspořádání řízené degustace, netradiční rodinné oslavy, nebo třeba setkání s přáteli. Rádi Vám doporučíme z mnoha našich místních vinařů a pomůžeme Vám s uspořádáním akce.
Pronájem celého objektu (700 m2)
pro 400 lidí Na základě individuální kalkulace Vám rádi nabídneme celý, nebo část našich prostor, například pro konání svatby, sjezdu obchodníků vaší firmy, nebo třeba setkání spolku.

Najděte nás na mapě

Křížkovského 489/47a, 603 00 Brno


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...