Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Hotel Dobrá chata (Stachy)

Zobrazit všechny objekty v okrese Prachatice
Hotel Dobrá chata na Šumavě je už přes 90 let oblíbeným objektem, který slouží k celoroční rekreaci. Je vůbec prvním obývaným objektem v nádherném prostředí Národního parku ve známém lyžařském středisku Zadov-Churáňov. Okolí hotelu nabízí mnoho sportovních a turistických zážitků. Pro milovníky... zobrazit více
1 místnost pro max 50 lidí Ubytování (pro 54 lidí)

Kontaktní údaje

Mgr. Petra Hříbalová
event@vimperk-vodnik.cz

Dobrá chata Zadov 312 312, 384 73 - Stachy , okr. Prachatice
http:/https://www.dobrachata.cz/o-nas/

Hotel Dobrá chata na Šumavě je už přes 90 let oblíbeným objektem, který slouží k celoroční rekreaci. Je vůbec prvním obývaným objektem v nádherném prostředí Národního parku ve známém lyžařském středisku Zadov-Churáňov. Okolí hotelu nabízí mnoho sportovních a turistických zážitků. Pro milovníky lyžování máme připravenou prostornou lyžárnu se sušákem na obuv. V blízkosti hotelu je nástup na lyžařský vlek, který vás pohodlně přepraví do areálu Zadov s nejdelší sjezdovkou na Šumavě. V okolí je nepřeberné množství lyžařských stop, které jsou součástí oblíbené Bílé stopy. Pro chvíle relaxace mohou hosté využít saunu a masáže. Ne nadarmo se hotel honosí nálepkou Cyklisté vítáni. Nabízíme cykloservis a místnost s uzamykatelnými boxy. Pro děti je připraven renovovaný dětský koutek, venkovní hřiště s prolézačkami, houpačkou a pískovištěm, které je nedaleko venkovní terasy.

V hotelové restauraci můžete ochutnat čerstvé, regionální pokrmy s důrazem na sezónnost. Posezení v restauraci až pro 90 osob není jen gurmánským zážitkem. Interiér je vybaven původním renovovaným nábytkem ze 30. let. V letních měsících můžete využít venkovní gril.

Pro nejrůznější firemní či rodinné akce využijte hotelový salónek s kapacitou 50 osob. Můžete zde uspořádat meeting, vánoční večírek či svatbu. O vaše pohodlí se postaráme, zajistíme catering i veškerou organizaci vaší akce.

V hotelu s kapacitou 54 osob můžete využít různé velikosti pokojů s překrásnými výhledy do šumavské přírody.

Pro bližší informace zde:

www.dobrachata.cz

 

Služby

Salónek pro firemní či rodinné akce pro 50 osob, prostor pro uskladnění lyží i kol. Venkovní gril, masáže a sauna.

Vybavení

Hotel disponuje pokoji různých velikostí až pro 54 osob. Máme lyžárnu i kolárnu, venkovní terasu s grilem. Restaurace pojme 90 osob, salónek pro různé akce pro 50 osob. Nabízíme saunu a masáže.

Ceny a popis ubytování

Nabízíme dvou-čtyřlůžkové pokoje a apartmán až pro 8 osob. Nabízíme slevy pro stálé klienty i pro včasné rezervace. Domácí mazlíčci jsou na hotelu vítáni.
Salónek hotelu Dobrá chata (42 m2)
pro 50 lidí 4 500.00 Kč / den K dispozici je salónek o velikosti 42 m2 s denním světlem, s kapacitou až 50 osob. Rozměry salonku jsou 10,5 m x 4 m a výška stropu 4,5 mPronájem salonku je 4500,-/den s možností cateringu. Pronájem audiotechniky, flipchartu a projektoru: 1000,-/den. Možná uspořádání: DIVADLO 50 osob / ŠKOLA 32 osob / BLOK 20 osob / U TVAR 17 osob Zde se můžete podívat https://hmcatering.cz/objednavka/ Napište na e-mail: event@vimperk-vodnik.cz nebo nás kontaktujte na čísle +420 605 780 729

Najděte nás na mapě

Dobrá chata Zadov 312 312, 384 73 Stachy


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...