Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Jedinečné na trhu - pronájem měsíčního klubu Praha 1


Chcete zažít fascinující zábavu, nadčasovou firemní akci či oslavu narozenin? Vyzkoušejte náš pulzující MOON club s jeho designovými prostory, skvěle určenými pro realizace klidných i těch nejdivočejších firemních večírků od malých skupin, pro skutečně až velkolepé party do 500 osob. 

 

Koktejly, občerstvení, bezplatný pronájem salónků

Naše salónky je možné pronajmout zcela bezplatně, stačí když u nás utratíte určitý obnos, vždy dle domluvy. Budete na to mít čas klidně celou noc. Atmosféra, živá hudba v našem klubu Vás uvolní, zrelaxuje a zapomenete brzy na to, kolik je hodin.  Designově navržené prostory, přímo v centru Prahy, si dávají za cíl Vám doručit zábavu na té nejvyšší úrovni.

 

4 bary, 2 podlaží, salónky se sametovým posezením

Celý klub se může rozeznít při velké akci díky našim DJ, stejně tak se můžete uzavřít do jednoho z našich salónků Velvet lounge pro 25 osob, Tarot lounge pro 15 osob či Alchemyst lounge pro 60 osob. Během týdne Vám rádi přenecháme pronájem pouze za cenu útraty kolem 12 000,-. Ochutnat můžete některé naše signature koktejly a lá třpytivý koktejl Eclipse nebo Mango spiced margaritu s chilli.

 

Více informací o našem klubu najdete v prezentaci zde:
https://www.konferencniprostory.info/1409/moonclub-praha


přidáno 2024.10.04 09:09:42

Načítám, prosím vydržte...