Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Jak by měl vypadat hotel vhodný pro firemní klientelu


 

Technologie a vybavení pokojů

Pokud vybavení Vašich konferenčních prostor je již nějakou dobu zastaralejší a tiskárna, fax či jiné zařízení, které by měly hostům šetřit čas jim ho spíše berou, tak si buďte jisti, že hosty vidíte pravděpodobně naposledy. Investice do nových, čas šetřících zařízení se rozhodně vyplatí. Vaše prostory by měly být snadno propojitelné nebo v dosahu lounge baru a příjemného posezení. Samozřejě hlavně aby bylo všude Wi-Fi. Udělejte všechno, co můžete proto, aby byl u Vás rychlý a kvalitní internet na všech pokojích a zejména v jednací místnosti.  Průměrná rychlost by měla být aspoň 25Mbit/s. Nabídněte hostům možnost bezlatného skenování, tisknutí a dalších služeb.

 

Vybavení pokojů pro firemní klientelu:

Umožňují pokoje Vašeho hotelu snadnou práci pro firemní klientelu ?   Poskytují jim ergonomické stoly, žídle, dobré osvětlení, spolehlivé Wi-Fii?  Můžou hosti využít fén, žehlící prkno, kávovar či podlouhlé zrcadlo, každý detail hraje roli. Překvapte dokonalostí Vašich pokojů, ať se lidem u Vás líbí víc než u sebe doma.  Nezapomeňte na možnost zastínění pokoje pomocí záclon, možnost sdílení počítače s televizí apod.  Absolutně kritická je však dobrá postel pro kvalitní spánek. Pokud Váš rozpočet nestačí na kompletní úpravu všech pokojů pro firemní klientelu, zvažte udělat limitovaný počet pokojů, které nazvate „business suite“.

 

Wellness a restaurace

Obchodní cestující či firma, která u Vás přebývá uvítá jistě možnost relaxace či příležitosti se udržovat fit. Sportovní / fitness místnost ve Vašem hotelu může být velmi oceněna, stejně tak jako Vaše vynalézavost ohledně gastrononomických služeb a překvapení. Nabídněte hostům čerstvou zeleninu či lehký snack na pokoj (mysli, jogurt či toasty můžou být tou správnou volbou).Co se týče Wellnes, nabídněte Vašim zákaznízkům zlevněné vstupy do posilovny nebo vstup na relaxační masáže, pomocí kterých jistě uvolní stres během dne.


přidáno 2017.05.01 02:06:30

Načítám, prosím vydržte...