Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Konferenční prostory Columna (Praha 4)

Zobrazit všechny objekty v okrese Praha 4
Ideální řešení pro Vaši nadcházející konferenci, veletrh, meeting, firemní večírek nebo třeba ples .   Pro tyto příležitosti skvěle poslouží nově zrekonstruované konferenční prostory v budově Columna , kterou najdete kousek od metra i autobusu. K dispozici máme kongresovou halu s... zobrazit více
6 místnosti pro max 1200 lidí

Kontaktní údaje

Lukáš Bašek
Manager | IMOBA, a.s
Pyšelská č.p. 2361/4 | Praha 4 | 149 00 | Czech republic
T + 420 725 399 298 | e-mail: lukas.basek@imoba.cz

Pyšelská 2361/4, 149 00 - Praha 4 , okr. Praha 4
http://konference.restauracecolumna.cz/

Ideální řešení pro Vaši nadcházející konferenci, veletrh, meeting, firemní večírek nebo třeba ples.

 

Pro tyto příležitosti skvěle poslouží nově zrekonstruované konferenční prostory v budově Columna, kterou najdete kousek od metra i autobusu. K dispozici máme kongresovou halu s rozměry 18m x 36m a kapacitou dle uspořádání až 1200 míst. Dále disponujeme kongresovým sálem s kapacitou až 240 míst a čtyřmi salónky, které mají kapacitu až 30 míst a lze je variabilně propojit, přičemž vznikne prostro až pro 72 osob divadelním uspořádáním, restaurací a kavárnou. Všechny akce připravujeme tzv. ,,na klíč“ a žádné přání zákazníka nám není překážkou. Zajišťujeme veškerý servis spojený s uspořádáním akce včetně všeho vybavení, techniky, cateringu i zkušeného personálu.

Služby

Naše budova mimo jiné disponuje restaurací Columna, lze využít i úzce spjatou kavárnu Café Columna. Profesionální cateringový tým, veškeré technické zajištění, příjemné moderní prostředí, bezplatné parkování, profesionální přístup, zajištění akce ,,na klíč".

Vybavení

Pro účely pořádání velkých kongresových akcí máme k dispozici kongresovou halu, pro větší semináře a školení ideálně poslouží kongresový sál a pro menší jednání máme připraveny 4 salónky. Všechny místnosti jsou vybaveny klimatizací, wifi a nejmodernější audio technikou. Bezplatné parkování až pro 120 vozidel.
Kongresová hala
pro 1200 lidí Kongresová hala je skutečně dobře promyšleným variabilním prostorem a díky rozměru 18m x 36m má tento prostor široké využití. Běžně se zde konají firemní večírky, školení či kongresy, hudební koncerty, tenisové a badmintonové turnaje, kruhové tréninky, hodiny pilates, dětské dny a další. Kapacita při koncertech až 1200 osob Kapacita při večírcích až 500 osob Kapacita při kongresech až 400 osob
Kongresový sál
pro 240 lidí Ideální místo pro Vaše školení, semináře, velké konference, či pořádný firemní večírek. Nejmodernejší audiovizuální technika. Cena za pronájem je vždy stanovena individuálně.
Salonek 1
pro 30 lidí Možnost propojení s dalšími salonky s celkovou kapacitou až 70 osob. Cena pronájmu je vždy stanovena individuálně.
Salonek 3
pro 20 lidí Možnost propojení s dalšími salonky s celkovou kapacitou až 70 osob. Cena pronájmu je vždy stanovena individuálně.
Salonek 2
pro 20 lidí Možnost propojení s dalšími salonky s celkovou kapacitou až 70 osob. Cena pronájmu je vždy stanovena individuálně.
Salonek 4
pro 20 lidí Možnost propojení s dalšími salonky s celkovou kapacitou až 70 osob. Cena pronájmu je vždy stanovena individuálně.

Najděte nás na mapě

Pyšelská 2361/4, 149 00 Praha 4


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...