Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Ty pravé prostory přímo v centru Prahy na konferencni a menší školení


Pokud hledáte ideální prostory, kde se můžete potkat s kolegy či obchodními partnery a nemusíte za ně utratit spoustu peněz, tak dále nehledejte. Na adrese Krocínova 1 najdete to, co potřebujete.


Menší jednací salónky (6 + 8 osob) i velmi reprezentativní sál (pro 80 osob)

Nejsme místo vybudované z nebytových prostor, naše prostory mají historii a genius loci, jsme místem, kde dříve působila česká filharmonie. Originalita prostor a jejich vzhled bude více než důstojné pro libovolnou akci, kterou chcete zrealizovat. Pohodlně si zaparkujete v garážích národního divadla a přijdete k nám na Vaší akci.  


Pronájem našich reprezentativních prostor  za skvělou cenu

Nemusíte pospíchat, u nás to není drahé, klidně přijďte na celý den, pronájem prestižního sálu je možný od 8:00 do 20:00 za super cenu. Nemáte-li čas nikam odbíhat, nemusíte, zajistíme i pohoštění na Vaší akci ve formě lehčího cateringu či pravidelného nápojového servisu.


Zaberte si místo na pravidelný pronájem

Díky skvělé adrese se na nás obrací spousta zákazníků, pokud jste také v centru a nechce se Vám kvůli školení či jednání jezdit někam na okraj Prahy, doporučejeme si zamluvit naší adresu a naše jednací místnosti za super ceny.. Je to k nám jen kousek od metra, tramvaje Národní třída nebo Národní divadlo.

 

Více info:

https://www.konferencniprostory.info/1535/konferecni-centrum-krocinova-1-praha-1

 


přidáno 2024.06.11 16:24:37

Načítám, prosím vydržte...