Pro správné fungování používá tento web cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rozumím

Vyhledejte prostory

Centrum Jasoň (Praha 4)

Zobrazit všechny objekty v okrese Praha 4
Klidné místo v Praze pro firemní akce.. Hledáte prostory pro uspořádání soukromé oslavy, večírku, meetingu, školení, kurzu či např. besedy? Pronajměte si prostory našeho centra Jasoň . Můžete u nás realizovat také nejrůznější dětské oslavy, výstavy, setkání apod. Catering, coffee break... zobrazit více
3 místnosti pro max 70 lidí

Kontaktní údaje

info@jasoncentrum.cz
+420 737 219 894

Putimská 716/4, 142 00 - Praha 4 , okr. Praha 4
https://jasoncentrum.cz/

Klidné místo v Praze pro firemní akce..

Hledáte prostory pro uspořádání soukromé oslavy, večírku, meetingu, školení, kurzu či např. besedy? Pronajměte si prostory našeho centra Jasoň. Můžete u nás realizovat také nejrůznější dětské oslavy, výstavy, setkání apod. Catering, coffee break či malé občerstvení zajišťuje naše kavárna & restaurace Café Jasoň.  

V naší nabídce je moderní  multifunkční sál  až 70 osob pro divadelní sezení / 40 u stolů. / - možnost projekce a audia / flipcharte / mikrofony / vše v ceně.. Ateliér: max. 20 osob pro workshopy všeho druhu. Cvičebna: 1.patro / wc + sprcha / nejen pro cvičení, ale i kurzy, kroužky / pouze pátky a víkend. Lze u nás kombinovat např. firemní meeting s teambuildingem či jinou např. školící akci se sportovním vyžitím, ať u nás nebo v nedaleké modřanské přírodě. Autem se k nám dostanete cca za 10min z centra Prahy.

Služby

Možnost oslav, besed, firemních večírků, školení, teambuildingů, kurzů, seminářů apod.

Vybavení

Stoly, židle, flipchart, audio a video technika, mikrofony, toalety, sprchy, varné konvice, wc pro invalidy, klimatizace, rekuperace.
Sál Jasoň
pro 70 lidí 5 200.00 Kč / den Možnost oslav, besed, školení, firemních večírků, teambuildingů, kurzů, seminářů apod. Klimatizováno, rekuperace, přízemí, bezbariérový. Sál je multifunkční, s možností posuvných panelů lze vytvořit větší prostor či naopak menší. Lze domluvit catering či občerstvení v Café Jasoň. K sálu lze využít i prosklené foyeur pro catering 2500,-. Cena pro dětské oslavy je 4800,-. Parkování až pro 40 vozů - dle obsazenosti centra.
Ateliér (76 m2)
pro 20 lidí 550.00 Kč/h 4 500.00 Kč / den Ateliér je bezbariérový v přízemí. určen pro workshopy všeho druhu. K dispozici stoly, židle varná konvice. Lze domluvit catering či občerstvení v Café Jasoň. Parkování až pro 40 vozů - dle obsazenosti centra.
Cvičebna (80 m2)
pro 15 lidí 550.00 Kč/h 4 500.00 Kč / den Cvičebna je v 1.patře, má sprchu a wc, varnou konvici. lze se domluvit na zapůjčení nějakého náčiní. Udaný počet osob je na cvičení, pokud někdo využije cvičebnu na kurz, vejde se více. Zde nepoužíváme židle ani stoly. Parkování až pro 40 vozů - dle obsazenosti centra. Lze domluvit catering či občerstvení v Café Jasoň.

Najděte nás na mapě

Putimská 716/4, 142 00 Praha 4


Odeslat poptávku

Zašlete nám poptávku po pronájmu našich prostor pro Vaší akci. Budeme Vás ihned kontaktovat zpět s nabídkou

Načítám, prosím vydržte...